Beige blazer till sommarkvällarna

Inlägget innehåller annonslänkar från Bubbleroom

Inser nu när jag håller på och packar att jag inte har några sommarkläder. Vi ska ner till Serbien och där är det 38 grader varmt. Jag har knappt några linnen eller sommarklänningar som jag inte är trött på redan:-). Började spana på olika modesajter och måste säga att jag inte hittade så mycket. Det var först när jag började scanna av bubbleroom som jag faktiskt började spara favoriter. Jag gillar Bubbleroom, hittar alltid något där och till överkomliga priser. Den här blazern är från Bubbleroom. De har massor av olika märken och de levererar snabbt. Missa inte att använda min kod LN10 och få 10% på en hel order.  

Nu ska jag fortsätta att packa och se om jag hinner få hem min beställning från Bubbleroom innan vi åker. Jag klickade hem fyra plagg. Om ni vill se vilka klicka på följande: JUMPSUIT, BLUS, BYXOR, TOPP.

Foto: Aleksjj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.