BOTOX MALMÖ LUND | FÖRE & EFTERBILDER | SKÖNHET

Idag tänkte jag visa er lite roliga bilder från 6 år sedan, dvs innan jag började med mina behandlingar med botox hos STUDIO SOFIE. Måste säga att den behandling som ger tydligt synliga resultat snabbt är Botox. Jag kan inte vara utan den här behandlingen:-)

Även om jag hade slutat med botox så skulle inte jag bli lika rynkig som innan, eftersom jag lärt mig att inte rynka min panna lika mycket som tidigare, dessutom arbetar vi förebyggande med genom den här behandlingen. Självklart är det inte lika rynkfritt som när man går regelbundet. Det vet jag eftersom jag varit gravid två gånger och då avslutade jag ju alla behandlingar.

Så spana in nedan bild som är tagen 2014. Jag hade ganska skarpa rynkor då. Detta är alltså sex år sedan. Hade även en ganska djup argrynka som är väldigt diskret idag.


Måste säga att jag gillar mitt hår. Mitt hårmål är att få tillbaka det långa lockiga håret:-)


Argrynkan…

Nu till det roliga… resultatet och min panna i nutid:-) Det är riktigt stor skillnad!!

 

Ha en fin kväll och om ni överväger botox, se till att gå till någon som vet vad de gör och som är certifierad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.