BOTOX | SKÖNHETSBEHANDLING

Hejsan,

Det här med att åldras är inte så kul… det tror jag många håller med mig om. Pratade med Aleks häromdagen om att Nicolas fyller fyra år i augusti. Vart tog tiden vägen? Veckorna flyger och allt går i ett. Småbarnsåren är intensiva och plötsligt tittar man sig i spegeln och inser att det bara är två år tills man fyller 40 år!

FÖREBYGGANDE BEHANDLINGAR MED NATURLIGT RESULTAT
Ålderstecken gör sig mer och mer närvarande. Jag jobbar förebyggande för att så gott jag kan reducera de ålderstecken som dyker upp. Mitt mål är att se naturlig ut, med fokus på hålla tillbaka så att åldrandet inte skenar. Därför går jag regelbundet till STUDIO SOFIE för injektion av Botox. Det ger snabba och direkta resultat. Jag började med att behandla pannan, men har nyligen utökat till kråksparkarna vid ögonen samt mungiporna.

Liten förebild. Botoxen från januari är ju inte kvar… så dags att fylla på.

Sofie är legitimerad sjuksköterska, vilket känns tryggt.

Då har Sofie mätt ut var hon ska injicera.

Vi gör så kallade mikroinjektioner som gör att man kan röra på ansiktet ganska obehindrat, men resultatet blir rynkfritt:-) Nu hade jag ett uppehåll på 6 månader pga Corona.

Spana in mitt inlägg ifrån januari med före och efterbilder från innan jag började med botox första gången. Ganska stor skillnad: BOTOX MALMÖ LUND | FÖRE & EFTERBILDER | SKÖNHET

HYGIEN I CORONATIDER
Sofie använder alltid munskydd vid behandlingar och det gjorde även jag. Det var även anledningen till att jag beslöt mig för att påbörja behandlingarna igen. Det är viktigt att vi tar hand om varandra, speciellt när de är behandlingar där vi är så nära varandra.

Så lite bilder efter. Det tar ju upp till 14 dagar innan full effekt och jag har även bokat in ett besök till för att följa upp om ca 2 veckor för att se om det behövs korrigeras något.

Jag kan inte vara utan min botox längre i alla fall… man blir beroende:-)

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.