CASHMERE PONCHO | KONTORSLOOK

-Cashmere poncho i samarbete med Brilliant Cashmere

Foto: @aleksjj
Shoppa stilen: PONCHO | PENNKJOL | STÖVLAR

Jag skrev för ett tag sedan ett inlägg om hur jag förälskat mig i härliga cashmere plagg. Nu har jag ett nytt plagg i garderoben, ponchon som är i 100 % cashmere. Mina cashmere plagg är från det familjeägda Brilliant Cashmere med säte i Båstad. Som jag skrev i det förra inägget är det verkligen en investering i garderoben och köper man stilrena och klassiska plagg kan man använda dem flera säsonger framöver.

Stylingtips
En poncho kan bäras till flera olika stilar. Personligen tycker jag om klassisk stil med en edge. I det här inlägget har jag stylat ponchon till en pennkjol i hundtandsmönster som är väldigt hett just nu och ett par höga svarta stövlar. Den här looken kan man ha både på kontoret och till vardags. Släng på ett par jeans och ett par pumps och du har en annan look och en tuffare attityd. Eller styla med ett par finbyxor i stuprörsmodell och höga stövlar. Jag har redan använt min flitigt och är så skön att bara slänga över sig om man ska iväg. Gillar verkligen knappdetaljerna på sidan.

Nu när det blir kyligare ute kan man ha en tjockare tröja under eller en polotröja. Snyggt till är även om man hittar en hatt eller mössa (om man är bekväm med att bära det).

Ska man ha cashmere så tycker jag att man ska köra på 100% cashmere. Tar man hand om plaggen kan man ha dem länge. Det blir inte omodernt med en cashmere poncho. Jag är i alla fall frälst och kommer framöver satsa på färre men värre för att tänka lite på klimatet också. 

Shoppa stilen: PONCHO | PENNKJOL | STÖVLAR

Spana in mitt förra inlägg: Cashmere Tröja | Höstens must have

Ha en fin dag nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.