EN FEMININ LOOK TILL KONTORET | KONTORSMODE | CORPORATE FASHION

Hejsan,

Hoppas att ni har det bra. Jag har fullt upp på nya jobbet, så har inte uppdaterat bloggen så mycket den senaste tiden. Det är ju alltid så när man är på ett nytt jobb, det tar lite tid innan man är helt inne i nya processer.

Kontorslook
Här har vi en väldigt enkel, men feminin look. Gillar att markera midjan, ger alltid en kvinnlig touch. Kjolen går över knäna, det anser jag att den alltid ska göra i jobbsammanhang. Jag har ett par klackar ståendes på kontoret och åker alltid in i ett par låga skor som jag även kan promenera i. Försöker gå 20 – 30 minuter fem dagar i veckan för att få in vardagsmotion. Kul att följa upp med min fitbit.

KJOL | PUMPS | VÄSKA | BLUS

Foto: @aleksjj

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.