GRANRIS | UTOMHUSDEKORATION | VINTER

Jag hade ett dilemma om hur jag skulle sätta upp kransar på ytterdörren. Vi har inte en dörr av trä så ville inte spika i den. Fick tips om att sätta en krok med klister, vilket funkar utmärkt. Nu hade jag redan hunnit sätta upp en bock och planterat en av mina julgranar i en kruka utanför dörren så blev att jag satte kransarna invändigt istället. Perfekt:-) Nästa år så har jag allt klart i tid! Tänker börja med dekorationerna redan i mitten av november för att  vara klar till första advent. Njuta maximalt:-) Känns som att man knappt hunnit sätta upp alla julsaker innan de ska ner igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.