Grön juice till barnen varje morgon!

Grön Juice

Jag har dammat av min råsaftcentrifug och mixer. Ett tag gjorde jag juicer ganska ofta. Nu ska jag ha som ambition att dricka en grön juiceshot varje morgon. Ska även se till att barnen får i sig grön juice varje dag. Detta är ett bra sätt att få i barnen lite mer grönt när de inte vill äta salladen. Det finns massor av recept på gröna juicer. I denna har jag mixat äpplejuice (äpplen från trädgården), spenat, lite citron och gurka.

Inser att jag måste skaffa en ny mixer efter att ha gjort den här juicen, funkar inte så bra på spenat.

Spana även in:

Grön Smoothie- ny vecka, ny start! 
7 enkla steg att bli en morgonmänniska!
Grön Smoothie: Ingefära/avokado/lime

Ha en fin kväll!

2 comments on “Grön juice till barnen varje morgon!

  1. Jag brukade vara duktig på att juica för några år sedan, nu lämnade jag kvar juicemaskinen i Sverige hos mamma som säkert låter denna stå och damma hon också. Det kändes som så mycket jobb och “waist” med grönsaksmoset som blev kvar … och mycket disk :p … Men nyttigt är det ju för en, när man väl har den färdiga produkten. 😀

    • Ja, men jag kan hålla med om det… men samtidigt så känns det mycket bättre än att köpa juice:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.