GROVENTRÈ BARN | TRÄPANEL | KLÄDHÄNGARE LITEN HALL

Hejsan,

Nu har vi äntligen fixat klart i vår groventré så att den är anpassad efter barnen. De är så pass stora att de måste ha krokar på barnvänlig höjd så att de själva kan hänga upp sina jackor. Hitintills så är det vi som hängt upp dem.

Vi har därför gjort om i vår groventré. Vi använder den entrén ganska mycket och speciellt bra är det när barnen är leriga. Då är det bättre att leran hamnar i den lilla hallen.

Det ligger ganska mycket planering bakom resultatet. Det var inte helt självklart att det skulle se ut så här. Letade till en början efter snygga hallmöbler, men ytan är så liten att det inte fanns något som jag ansåg skulle bli bra. Ytan är 80 cm bred och som ni ser på bilderna är det bara ca 10 cm innan ytterdörren kommer. Jag vill inte ha någon möbel som står för dörren. Istället har jag tömt två skåp där barnen fått varsin hylla att ställa in skor, mössor, vantar, hjälmar och annat som hör till.

Panelen hittade jag på det danska företaget WOOD UPP (@woodupp_dk på instagram). De levererar till Sverige och panelerna kommer i måtten 60*240 cm. Vi skaffade två stycken och skar sedan av en bit så att det blev totalt 80 cm. Panelen sitter på en filt som går att skära i. Sedan letade jag efter lämpliga krokar. De jag tillslut valde är från Ikea och kostar 20 kr för två stycken. Eftersom jag skulle ha 20 stycken tycke jag att det blev bra!

FÖREBILDER

 

PROCESSEN

Dags att sätta upp krokarna. Viiktigt att få en rak linje då jag ska ha s många krokar på rad. Aleks fixar allt:-)

RESULTATET

Jag är så nöjd. Nu kan vi alla hänga av våra jackor och överflödiga skor och accessoarer har vi i skåpen precis intill.

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.