Hoppborg barn – perfekt till kalaset

I helgen hade vi 1årskalas för lille Adrian. Kan inte förstå att tiden gått så snabbt! Vi bestämde oss för att ha ett kalas för familj och ett för vänner. För att sysselsätta barnen så skaffade vi en hoppborg från Outl1. De finns i olika storlekar och utföranden, men vi ville såklart ha den största med både rutschkana och bollhav:-)

Det var perfekt väder för att ha den utomhus. Solen sken hela dagen och det var till och med molnfritt. Kan man önska sig något mer? Barnen fullkomligt älskade hoppborgen.

Det positiva med den här hoppborgen är att det går sååå snabbt att blåsa upp den. Det tax max 30 sekunder. Hoppborgen kommer med en fläkt och när man sätter igång den strömmar luft in i borgen. Nästan lika snabbt försvinner luften om man stänger av den. Man får en väska till så när det är färdighoppat är det bara att vika ihop borgen och lägga ner den i väskan.

Nicolas kan inte få nog av att hoppa och det var en klar favorit på kalaset. Snacka om att vi kommer låta barnen hoppa i trädgården i vår och sommar. Ett riktigt bra sätt att rasta barnen måste jag säga:-)

Det finns såklart mindre varianter som man kan ha inomhus med under vinterhalvåret. Barnens baba (farmor) har en sådan så Nico och Adde kan hoppa året om:-)

Ha en fin dag. Har haft fullt upp, men snart kommer mer bilder från kalaset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.