IPL Laser hudföryngring

Hejsan vänner,

Nu har jag varit och träffat lasersjuksköterska Cecilie på Laser & Dermatology för laserbehandling photorejuvenation. 

Just nu kan jag erbjuda 15 % rabatt på valfri IPL behandling med någon av lasersjuksköterskorna Victoria eller Cecilie. Ange koden LINDAIPL. Villkor: boka behandling innan 30 april 2022.

Jag behandlar mitt ansikte med IPL laser framförallt för min rosacea, men förutom att lasern bort de små blodkärlen man har i ansiktet så hjälper behandlingen till att föryngra huden genom att stimulera kollagenbildning. Så mycket bra för rosaceahud, men även för normalhud. Det här är en av de behandlingar jag tycker alla ska testa, speciellt ni med rosacea. Den ger verkligen effekt på rodnad och blossande hud samt ger lyster. Jag gör behandlingen ca 3-4 gånger per år. Personligen tycker jag att just Photorejuvenation ger bäst effekt på mig, men det är något man får ta i en konsultation.

Sjuksköterska Cecilie är även auktoriserad hudterapeut och därav kunde hon ge mig tips för rosaceahud. Hon jobbar med alla typer av problemhy.

Lasern som används är Nordlys, som även används på hudkliniken på sjukhuset.

Vi behandlade även en ärrbildning som jag hade i ansiktet samt har jag fortfarande inte blivit kvitt med de störiga blodkärlen på näsvingen. De ska egentligen försvinna efter max två behandlingar, men mina är envisa och hittar tillbaka. Nu hoppas jag att de försvinner för gott och att det blir tredje gången gillt! Man behandlar blodkärl på näsvingen med yaglaser.

Så här ser man ut efter behandlingen. Man är lite röd, men inte alls farligt. Behandlingen tar ca 10-15 min och gör inte ont. Det är lite obekvämt vid ögonen bara. Men det går snabbt.

Det känns tryggt att alla som jobbar på Laser Dermatology är specialister på både hud och laser. De har en behandling som heter Skin Tightening som jag är ganska sugen på att testa. Jag känner mig så hängig och sliten av livet som småbarnsmamma samt heltidsarbetande. Det sätter sina spår.  Får se om det blir den nästa gång:-)

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.