Köksinspiration med tips på rabatt på design

Snart går jag på tre veckors semester. Inviger semestern med att grilla med vänner:-) Tänkte passa på att tipsa om Ittala just nu har 30% rabatt samtliga glas. Det är då man ska passa på att fylla på med fler glas eller köpa serien om man inte ha den:-)

Vas från Ernst, vitvinsglas från Ittala (rabatt 31 % just nu), Champagneglas ittala (29 % rabatt), rödvinsglas ittala (31 % rabatt)

Just nu är i full fart med att planera vårt kök i trädgården. Om det blir som vi tänkt oss kommer det bli riktigt trevligt. Våra nya morgonkaffestolar tillhörande uteköket har redan anlänt och ser fram emot att visa er när vi ställt iordning lite. Tills uteköket är på plats får jag visa lite bilder från vårt vanliga kök i stället. Vår köksö inomhus är utformad på ett sådant sätt att man inte kan ha barstolar, därför kommer jag vilja att vårt utekök har den möjligheten.

Vasen kan jag verkligen rekommendera. Den är så fin och finns i olika storlekar. Jag har den som är 38 cm och gör sig så bra till lite större buketter.

Ha en trevlig fredag:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.