Långvarigt snygga ögonbryn – så fixar du dem!

Hejsan vänner,

Är det någon skönhetsbehandling som jag aldrig kommer att sluta med så är det microblading, dvs en metod som gör att man får fina välformade ögonbryn så att man slipper att fylla i brynen. Jag har gjort detta i några år nu och det blir allt längre tid mellan gångerna som jag gör en sk touch up (påfyllning av färg).

Om ni är sugna på att testa så läs mitt inlägg om hela processen: 3D Microblading Phi brows i Malmö

Jag har itte gjort touch up på mina ögonbryn på över 1,5 år nu och formen finns kvar tydligt (se hur mina ögonbryn såg ut innan jag började med microblading i inlägget ovan).

Nedan kan ni se några bilder på hur mina ögonbryn såg ut innan jag fixade dem idag och sedan efterbilder.

Touch up gör man när man vill fylla på med lite färg och nya strån, max en gång per 12e månad. Som ni ser så finns mina ögonbryn kvar sedan förra gångens touch up. Behandlingen tar ca 1,5 timme. Rachel mäter ut formen, sätter dit nya strån som ska se ut som riktiga hårstrån och tillsätter sedan färg. Sedan är det klart.

Lite bilder från behandlingen:

Så nu några efterbilder. De utomhus är direkt efter behandlinen och de inomhus är när jag kommit hem i annat ljus.

Ha en fin kväll och missa inte att läsa mina inlägg om processen om ni är sugna på att fixa ögonbrynen.

Läs om processen STEG FÖR STEG i mitt inlägg från min första behandling här (klick).

Jag kan verkligen rekommendera Rachel. Ni hittar henne i Höllviken och når Rachel på 0733 760 250 eller via hemsidan Brow Art by Rachel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.