LJUSBRUNT HÅR | FRISÖR MALMÖ | SKÖNHET

Visst är det underligt hur snabbt man kan skifta från att vilja ha kort hår till att vilja ha långt och sedan kort igen. Jag vill för tillfället ha tillbaka mitt långa hår och håller även på att ljusa upp det för att ligga lite närmre min naturliga hårfärg. Jag har ljusbrunt hår… med ganska många inslag av gråa hårstrån (!) och vill därför inte ha så mörkbrunt hår som jag har haft den senaste tiden. Tycker egentligen att det är väldigt snyggt med mörkbrunt hår, men utväxten syns så tydligt.

Jag går till Lina Skoog Hedén på Larsson & Lange i Malmö City och vi har ljusat upp mitt hår lite successivt de två senaste gångerna. Nu har vi hittat rätt nivå och ska eventuellt bara ljusa upp lite i topparna, men låta bottenfärgen vara i denna ljusbruna färg. Min utväxt syns ganska mycket efter sex veckor så jag kommer vilja tona mitt hår själv hemma emellan gångerna hos Larsson & Lange. Nästa gång ska Lina därför ta fram en bottenfärg som jag kan tona själv hemma när jag känner att det krisar emellan att vi ses.

Vi ska även skippa att klippa mitt hår på ett bra tag för att låta håret växa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.