LÖPNING #10 | TRÄNING

Kör lite löpning ute bland åkrarna. Riktigt härligt! Kör lite retrostyle med att knyta en luvtröja runt midjan. Tror ni det kommer tillbaka?:-)

Från och med juli 2020 ska jag köra 75 träningspass tom årsskiftet. Jag är i fas! Detta är pass nummer 10. Snittar tre pass i veckan, men om jag missar ett pass någon vecka kan jag ta igen det vid ett senare tillfälle. Bra sätt att hålla motivationen uppe!

Måste säga att det är skönt att man har gjort sina ögonbryn så att i alla fall de alltid är fixade även när man är osminkad. Spana in mitt inlägg: 3D Microblading Phi brows i Malmö om ni vill veta mer om det.

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.