PÅ PLATS PÅ NYA JOBBET | KONTORSLOOK

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Hejsan,

För någon vecka sedan började jag mitt nya jobb som Förmögenhetsrådgivare på Burenstam & Partners. Jag lämnade därmed Skandia Bank & Försäkring och tackar alla kollegor för mer än nio grymma år tillsammans!

Som förmögenhetsrådgivare på Burenstam & Partners hjälper jag framförallt entreprenörer till ‘Ett Rikare Liv’, både gällande finansiell och icke-finansiell rikedom. Vi jobbar långsiktigt med att bevara och utveckla värden för privatpersoner, familjer, bolag, stiftelser och institutioner. Kärnkompetensen för företaget är förmögenhetsförvaltning och koncernen har sammanlagt ca 80 miljarder under förvaltning för våra kunders räkning. Kika gärna in på min LinkedIn-profil om ni vill veta mer.

Styling
En svart klänning är alltid ett bra alternativ i kontorsgarderoben. Jag gillar den här klänningen, eftersom den markerar midjan på ett feminint sätt. Perfekt längd; jag anser inte att man ska ha kortare klänningar eller kjolar på kontoret. En regel jag följer är att plagget ska går över knäna. Snygg ärm som går att ha under varmare månader, utan att skylta armhålorna, vilket jag inte skulle göra själv på kontoret. Outfiten nedan finns i butik just nu. Se länkar nedan.

KLÄNNING | SKOR (på rea just nu)| VÄSKA

Foto: @Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.