Permanent hårborttagning med laser

I måndags var jag på mitt andra besök för permanent hårborttagning med laser hos Jasmina på Wiberg Laserkliniken. Detta är ett steg i min långsiktiga plan att hålla mig och känna mig ung och fräsch.

Tanken med den här behandlingen är att jag ska bli kvitt oönskad hårväxt på mina ben och i mina armhålor. Jag börjar med dessa områden och sedan får vi se om det blir fler ställen. Läs om min första behandling och varför de är så bra att använda riktig laser och inte IPL HÄR. 

Jag började med permanent hårborttagning med laser redan 2015. Precis i samma veva blev jag gravid med Nicolas, så jag valde att avbryta behandlingen omedelbart. Därav påbörjar jag nu behandlingarna på nytt. De hormonella förändringarna när man är gravid kan påverka hårutväxten menar en del. Jag är ingen expert på den biten, men nu tänkte jag i alla fall fullfölja hela processen.

Jag har även några hårstrån på mina stortår som jag avskyr och vi behandlar dem med! Det går att behandla flera olika kroppsdelar. Spana in vad man kan behandla HÄR. Tips är att boka en kostnadsfri konsultation med Jasmina.

Redan efter en behandling märker jag att att hårväxten inte växer ut lika snabbt. Jag brukar ha stubb redan efter en dag när jag rakat mig under armarna och benen, men nu kan det gå flera dagar. Jag märker även att det är lite mindre hår som växer ut. Detta är ju hela tanken med behandlingen att man ska döda de underliggande hårsäckarna med hjälp av att man skickar energi-impulser genom hudytan. Hur många behandlingar man behöver är individuellt. Men man ska nog planera för mellan 6-8 behandlingar i alla fall.

Min nästa behandling är bokat om ca 8 veckor. Uppdaterar er på nytt då:-)

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.