PROFHILO MALMÖ | HUDFÖRYNGRING| SKÖNHET

Nu har det äntligen kommit till Sverige, den revulotionerande behandlingen PROFHILO! Jag var och träffade Sofie i förra veckan på STUDIO SOFIE och gjorde behandlingen.

Spana in stories under STUDIO SOFIE för att ta del av behandlingen.

Vad är Profhilo?
Profhilo är en form av fillers som verkar för att motverka åldrande; en anti-ageing behandling. Syftet är att strama upp, släta ut och arbeta  hudföryngrande. Behandlingen går ut på att man injicerar hyaluronsyra in i hudvävnaden där man förlorat elasticiteten som kommer med åldern. Hyaluronsyra är mest känt som fillers använt för att bygga volym i tex läppar och andra områden i ansiktet, men denna skiljer sig från den behandlingen. Istället för att sätta sig på ett ställe (ex i läppar) så sprider sig den här hyaluronsyra sig i ansiktet och verkar uppstramande. Fyra veckor senare gör man en behandling till. Resultatet kan sitta ca 6-12 månader. Läs mer om PROFHILO.

Profhilo är revolutionerande då behandlingen även kan göras på halsen! Nu har inte jag behandlat halsen, men innan har det varit omöjligt att att strama upp hud som tappar elasticiteten på halsen.

Behandlingen:
Sofie markerade ut ett antal punkter i ansiktet och injicerade sedan hyaluronsyra. Det tar bara några minuter. Jag kombinerade den här behandlingen med botox i pannan. Mina rynkor i panna är nu obefintliga.

 

Gör det ont?
Det gör inte ont, men det stramar och är lite obehagligt precis vid injiceringen. Samtidigt går det så snabbt.

Resultat:
Det tar upp till fyra veckor innan det satt sig. Jag kan dock redan se att vissa av mina linjer vid munnen har reducerats rejält!

 

 

2 comments on “PROFHILO MALMÖ | HUDFÖRYNGRING| SKÖNHET

  1. Hört mycket bra om det! Bästa Sofie som gör det också! 🙂 men så det är inte en behandling man bara kan göra en gång utan måste upprepa någon gång per år då?

  2. Om man vill ha kvar resultatet så måste man göra det typ en gång per år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.