Rabattkod hos min frisör Malmö

-I samarbete med Xperience –

Igår var jag och fixade mitt hår hos Laila på Xperience. Förra gången jag var där så klippte jag av mitt långa hår och slingade håret mahogny med toner av lila. Ni hittar det inlägget här (klick).

Nu har jag möjlighet att ge er en rabattkod hos min frisör Malmö som ni skriver in när ni bokar ert första besök (eller uppger när ni ringer). Rabatten är på 25% och gäller på valfri behandling. Ange Lindaz25. 

Först klippte vi håret. Vi klippte håret lite kortare än förra gången och vi fortsatte att klippa det lutat framåt, dvs det är lite längre framtill.

Förebild:

Den här gången ville jag ta ett steg längre genom att färga håret (inte slinga). Det ger ju en mer synlig effekt. Dessutom ville jag att håret skulle vara lite rödare än tidigare, men med skimmer av lila. Hade tagit fram några inspirationsbilder.

Att få den färg jag var ute efter kräver en hel del av frisören. För det första har jag gråa hår som vuxit ut. Jag är inte heller riktigt så mörk som mitt hår var innan besöket. För att det röda ska synas var vi även tvungna att håret blekas något. Håret kan förstöras om man bleker et fel, därför är det superviktigt att din frisör vet hur hon/han ska göra för att inte förstöra det.

Efter att vi blekt och klippt håret:

En annan sak som man vill undvika när man färgar håret är att få kanter. Det är även viktigt att det ser naturligt ut när håret växter ut. Laila har fått flertalet av utmärkelser för sin expertis när det gäller bla färg så jag litar och känner mig fullkomligt lugn hos henne.

Laila masserar in den röda färgen:

För att få den här hårfärgen blekte Laila först håret, sedan la hon en mörkare bottenfärg. När det var klart applicerade hon en mix av sex olika färger för att få min röd / lila nyans. Färgen drog hon sedan även upp på den mörkare bottenfärgen för att få en snygg övergång. Eftersom det röda kommer att försvinna med antalet gånger jag tvättar håret så kommer utväxten inte bli så markant när håret växer ut. Jag är såå nöjd med resultatet. Lite ovan att vara rödhårig bara:-) Har aldrig varit det tidigare.

 

Passa på att använda min rabattkod hos min frisör Malmö; Lindaz25 för att få 25% rabatt på valfri behandling vid första besöket. 

Laila är så underbar. Sjukt rolig. Man har aldrig tråkigt när man är på besök:-)

Ha en fin dag:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.