SERBISK JUL | FAMILJ

Idag (och igår) firar vi serbisk jul. Det är den 6-7 januari varje år. Det är mycket firande för oss:-) Vi firar genom att äta middag hemma hos Aleks föräldrar. Till helgen åker allt julpynt ut. Funderar på om vi ska starta en tradition att vi dansar ut julen. Vi brukade alltid göra det hemma när jag växte upp. Alla vänner kom över och så klädde vi av hela granen samtidigt som vi sjöng sånger och åt massor av gott. Kan vara skönt att få hjälp att städa undan allt av barnen när de är äldre och samtidigt kombinera det med något roligt:-)

Tröjan Adrian har på sig hade jag när jag var liten. Lite gulligt:-)

Jag har gått upp nästan 2,5 kilo på två veckor under jul och nyår… Nu blir deet skärpning. Har redan startat min träning. Se mer på mitt instagram🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.