SLOTT I SKÅNE | BJÄRSJÖLAGÅRDS SLOTT| WEEKEND

SLOTT I SKÅNE

I helgen begav jag och Aleks oss till Bjärsjölagårds Slott för en slottsweekend. Vi ska försöka få in en dejt night en gång i månaden och att åka på en road trip och bo över på slott är en perfekt dejt tycker jag. Bjärsjölagårds Slott ligger ca 40-45 min från Malmö, så det är inget avstånd, men tillräckligt långt för att känna att man kommer bort från vardagen. Både jag och Aleks har lagt upp massor med stories på insta: @lindaz.se om ni vill se lite videos.

KAPPA | JEANS | SKOR | POLO 

Vi började med att checka in. Jag har ju varit på slottet en gång tidigare med bloggänget. Vi bodde i samma rum som den gången. Supermysigt rum med egen toalett. Om ni vill se rummet så kan ni spana in bilderna: Bo på slott – Slottsweekend i Skåne

Vi landade sedan lite med en fika.

Interiören är så fantastisk på slottet. Har fotat en del så det kommer en del inlägg med just interiören. Det är ju lite speciellt att bo på slott och alla slott har sin prägel. Något jag tycker är speciellt kul med Bjärsjölagårds Slott är att de anordnar trerättersmiddag kombinerat med en mordgåta. Kommer att berätta mer om det i nästa inlägg.

Aleks passade på att ta en liten paus inne i biblioteket.

Ha en fin dag så länge. Nu ska vi hämta barnen och ha söndagsmys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.