Tips på utflykter i Skåne

Har fått massor av tips av er på vad man kan göra i Sverige. Detta är första sommaren i mitt liv som jag inte varit bortrest större delen av sommaren. När jag var liten åkte vi alltid i väg i ca sex veckor över sommaren för att se världen. Därför har jag varit i nästan alla länder i Europa och även många andra kontinenter och världsdelar. Resandet fortsatte när jag blev gammal nog själv att resa och direkt efter gymnasiet flyttade jag till Egypten för att sedan komma hem för att studera på universitetet.

Vi har rest massor även sedan Nicolas och Adrian föddes, men det är inte lika avslappnande som när man är hemma. Speciellt Aleks och jag tycks ha varit med om massor av incidenter med inställda flyg och annat på våra resor med barnen:-) I vilket fall så bestämde vi oss för att hitta alla pärlor i Skåne med omnejd den här sommaren.

Idag ska vi iväg till Båstad med Steffi, Yosef och lilla Elise. En av våra små utflykter den  här veckan. Ska bli så mysigt. Uppdaterar på instastories:-)

Info om outfiten hittar ni nedan. Klänningen och stråväskan finns fortfarande i butik/online.

Klänning (Zara), Skor (Migato), Stråväska (klick), Hatt (boutique Kroatien), Armband (Hermés)

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.