TOPP PUFFÄRMAR | MODE

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Hejsan,

Längtar verkligen tills man kan börja umgås normalt med sina vänner igen. Klä upp sig, gå ut och äta på restaurang.

Det är inte så ofta ni ser mig i jeans på bloggen och än mindre i topp puffärmar. Nedan outfit är en en ganska enkel, men puffärmarna bidrar till det lilla extra. Jeans me hög midja är ett måste för mig. Puffärmen har verkligen gjort en comeback. Det finns massor av olika modeller och stilar att gotta sig i. Våra män förstår sig säkert inte på den här trenden. När jag kom ut i den här outfiten stirrade Aleks på mig och sa något i stil med ” jag vet inte vad jag tycker om toppen”. Jag sa: jaja men det är en trendgrej… hahah… typ det blåser över, men faktum är att trenden har hållit i sig ganska länge nu.

Vad tycker ni om puffärmen? Personligen tycker jag det är väldigt snyggt att dressa ner en sådan topp till street. Till ett par high waist jeans och sneakers en dag på stan.

Shoppa looken: TOPP | JEANS | PUMPS |

Ha en fin dag vänner!
Foto: @Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.