Träna med små barn

Jag har inte satt några nyårslöften. Däremot har jag ambitioner. Nu är det ett nytt år och jag tänkte börja träna på vanligt gym igen. Jag har satt som målsättning att träna 75 gånger under 2019. Vanligtvis (läs innan jag fick barn) tränade jag alltid 150 gånger per år. Nu inser jag att det inte är realistiskt att sätta ett såndat mål med två små barn hemma. 75 gånger motsvarar 1,5 gånger per vecka. Detta innebär att om jag missar att träna någon gång skjuts det upp till nästa vecka. Man vill inte gärna att man kommer efter med träningen allt för mycket. ´Tidigare kunde jag ta igen och träna fem gånger i veckan för att komma i kpp med mina mål. Nu är det nästintill omöjligt att administrera det. Aleks ska också börja träna så att vi har planerat in två pass den här veckan. Så nästa vecka räcker det med att jag får in ett pass för att ligga i fas. Bättre att träna lite än inte alls! Önska mig lycka till:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.