Vi ska vara med i ett Hemma Hos reportage!

För några månader sedan skrev jag att jag hade en jätterolig nyhet som jag såg fram emot att dela med er. Nu kan jag äntligen dela med mig att vi ska vara med i ett Hemma hos reportage för Aftonbladets bilaga Härligt Hemma.

Fotograf Frida Ekman och hennes journalistkollega Petra var hemma hos oss i fredags och fotograferade och intervjuade oss. Så himla spännande och verkligen glädjande att de tyckte att vårt hem var så fint att de ville ha med oss i ett ‘Hemma Hos’ reportage.

Frida hittade mig via mitt instagramkonto och frågade om jag var intresserad av att delta, det var jag såklart:-) Vet inte exakt när det ska publiceras, men jag uppdaterar!

Byxor (klick), Skjorta (klick)

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.