15 midsommarklänningar – från lyx till budget

Snart är det midsommar och dags att införskaffa en midsommarklänning. Jag har därför börjat spana och har hittat 15 fantastiska klänningar både inom budget och lyx!

För kvinnor i min sits (dvs som ammar) är det väldigt lyckosamt att omlottklänningen är så het just nu. Den finns mer eller mindre i varje shop! Det är ju som om gudarna hört min önskan:-)

Den första är en ursnygg omlott klänning från Second Female (klick). Så där härligt blommig och ljuvlig för midsommar. För vem har sagt att midsommarklänningen måste vara vit?

Nedan klänning är en klassisk randig klänning från Fall Winter Spring Summer (klick) med knappar (passar perfekt för den ammande) och med skärp att knyta för att framhäva midjan.

Det har väl inte undgått någon att prickigt är en super trend i vår. Denna kommer från Michael Kors (klick), också den en omlott.

Gestuz (klick) har en omlott i orange som känns väldigt festlig och somrig. Just nu kan den köpas till 45% rea!

Ytterligare en maxiklänning. Blommig och härligt somrig! Denna från French Connection (klick).

Nu några klänningar som ligger under tusenlappen. 

Den första är från Modström (klick) och är nu på rea till 30%, vilket gör att den hamnar under 1000 kr. Denna klänning sticker man garanterat ut i på midsommar!

Den här klänningen från Moves (klick) är visserligen inte en omlott, men den är riktigt fin och skulle vara fantastisk till midsommar.

Den här klänningen från Noa Noa (klick) tycker jag är riktigt fin. Önskar att jag kunde bära upp gult, men ack passar mig inte. Gul är ju vårens trendfärg och denna senapsgula hade gjort sig på midsommar för dem som vågar!

Den här söta lilla klänningen från Esprit Collection (klick) är nu på 30% rea och är en klassisk klänning för alla sommartillställningar.

Nedan klänningar är riktiga budget kap, samtliga under 500 kr!

Första klänningen är från NLY trend (klick) och är ju en klockren midsommarklänning! Älskar färgerna.

Senapsgul klänning från Glamorous (klick).

Assymetrisk klänning från NLY Trend (klick)Nu på 50 % rea! Kostar enbart 174 kr! Hade den bara varit amningsvänlig… (!)

Ytterligare en klänning från NLY Trend (klick). Den här liknar verkligen den från French Collection, men till ett betydligt lägre pris! 

Denna lilla blåa! Superfin. Kolla in den på sajten för att få en bättre bild! Många klänningar som jag gillar är från från NLY Trend (klick) märker jag.

En cool klänning som går att använda både uppklädd som nerklädd. Även denna från NLY Trend (klick).

Hoppas att ni fått lite inspiration! Ha en fin dag.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.