Alla hjärtans dag

I går var det alla hjärtans dag och Aleks och jag hade planerat att laga en trerättersmiddag tillsammans hemma, korka upp en flaska vin och tända en brasa. Detta blev inte av. Det hela började med att vi inte hunnit planera vad vi skulle laga och hade därmed inte heller handlat.

Detta samtidigt som våra vänner frågat om vi ville gå ut och äta middag på lördag. Vi bestämde därmed att köra Alla hjärtans dag som en familjedag, vilket var sååå mysigt. Däremot blev det ingen fancy middag utan snabbpasta. Katastrof då jag inte gillar snabbmat. Jag nattade Adrian och Aleks Nico. Kvällen blev kort då Aleks somnade med Nico under nattningen. Jag satt och väntade sååå länge innan jag gav upp och började kolla på serier själv:-)

Under skrivande stund sitter vi framför brasan, så det är alltid nåt:-) Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.