Aubergine

Igår blev det middag ute på restaurangen Aubergine. Det var första gången vi åt där. Aleks fick restaurangen rekommenderad av en riktig finsmakare så vi utgick ifrån att de skulle vara en bra restaurang. Mycket riktigt.  Mysigt ställe, med bra atmosfär, service och mat. Restaurangen var fullsatt när vi kom dit. Satt kvar ända in på småtimmarna och då hade många sällskap begett sig vidare. Vi körde en trerätters:

IMG_3993 IMG_3996 IMG_4001IMG_4002GRATINERAD GETOST: etor, pinjenötter, rosmarin honung

IMG_4007TOAST SKAGEN: brioche, toppad med kalix löjrom

IMG_4015CONFITERAD SPÄDGRISSIDA: stuvad vitkål, kokt potatis, dijonsenap

IMG_4019ANKBRÖST: sherrysky, jordärtskocka, persiljerot, soyabönor

IMG_4018

IMG_4042CRÉME BRULEÉ

IMG_4037 IMG_4046 IMG_4052

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.