Babysim i Malmö

Igår var jag och Thessan på Hylliebadets drop-in och testade babysim med Adrian och Ludwig. Det var första gången jag var på Hylliebadet och blev positivt överraskad. Väldigt trevliga lokaler och kändes rent. Finns en restaurang som man kan käka lunch och fika.

På hyllie kan man ta med vagnen förbi bommarna och sedan låsa fast det smidigt vid en barnvagnparkering. Grymt! När jag varit på babysim tidigare på andra ställen har det inte alltid funnits någonstans att ställa vagnen. Vi visste inte att det fanns barnvagnsparkering så vi gick med barnen i bärselar.

Både Adrian och Ludwig tyckte det var jättekul. Vi sjöng, lekte med leksaker i vattnet, övade barnens naturliga reflexer att hålla andan genom att hälla vatten över huvudet. Vi övade även balansen med hjälp av en badring. Barns huvud tenderar att falla framåt och med badringen övar barnet att hålla kroppen i balans. Adrian hoppade i vattnet, jollrade intensivt och tyckte allt var super spännande.

Allt var väldigt mysigt och trevligt tills vi skulle duscha och byta om. Det är ganska utmanande att ha med en bebis in i duschen och sedan komma ur blöta kläder och byta om. Det finns stolar som man kan sätta barnen i medan man byter om själv, men ändå inte så avkopplande, speciellt inte då Adrian älskar att hoppa hela hela tiden. Han är inte still en sekund:-)

Ha en fin dag alla!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.