Beach 2018 – jag är inte redo!

Nu är det snart dags för beach 2018 och jag är absolut inte redo för det! Det har gått ca en månad sen förlossning och känner mig ur form som aldrig förr. Det tar mycket längre tid för kroppen att återhämta sig med andra barnet. Kan absolut inte komma i mina vanliga kläder ännu och har insett att jag nog inte kommer kunna det till sommaren heller. Denna insikt har fått mig att vilja komma igång med regelbundna promenader, mammamageträning och hälsosam kost. Fokus denna vecka är därför träning, kost och nya träningskläder:-) Vad är mer motiverande när man ska börja träna än nya träningskläder? Ska börja med ett par nya löpar/promenadskor.

Har Nike free sedan tidigare så det kommer nog bli ett par sådana till då de har drop 4 mm. Har spanat in dessa i både bordeaux och ljusgråa. De i bordeaux är just nu på rea. Kolla in dem här (klick).

Vilka tycker ni är snyggast?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.