Bedside Crib – en sidosäng att ha bredvid vuxensängen de första månaderna

Sidosängen i detta inlägg hittar du här – just nu till 30% rabatt. 

Jag var bland de första ut att skaffa barn i min vänskapskrets så när Nicolas föddes i augusti 2016 hade jag inte så många att rådfråga om vad som är vettiga saker att skaffa. Det blev minst sagt några felköp:-) Då vi får en son till har vi såklart redan det mesta, men det finns alltså en del saker som jag saknade när Nicolas var liten som jag nu sett till att skaffa till lille Adrian. En sak som jag faktiskt hade behövt är en sidosäng sk Bedside Crib. När Nico var liten drog in vagnen och hade den bredvid sängen de första månaderna istället. Det var dock otroligt ansträngande nattetid då jag var tvungen att sätta mig upp varje gång jag skulle både ta upp och lägga ner Nico efter amning. När man gjort det var och varannan timme natt ut och natt in flera månaders tid inser man att det inte är hållbart.

Efter att att letat runt lite föll vi för Troll’s Sidosäng. Det som var viktigt för mig i val av sidosäng var dels att den går på hjul, så att man smidigt kan dra ut den till andra rum under dagtid, men även att det finns en justerbar sida som är enkel att dra upp och ner. En annan viktig funktion är såklart att den ska kunna höjas tillräckligt mycket så att sängen står i höjd med vår kontinentalsäng. Det finns ju ett flertal crib’s att välja mellan så gäller att ta den som passar behoven bäst.

Just nu har Troll 30% rabatt, kolla via länk ovan för att ta del av erbjudandet.

Nico ställde sig upp väldigt tidigt (redan vid 4,5 – 5 månads ålder var vi tvungna att sänka ner spjälsängen). Därav är det positivt att det går att göra om cribben till en soffa att ha i barnrummet när det inte längre går att använda den bredvid sängen. Får se om Adrian är lika ivrig som Nico att börja gå:-)

 

 

 

2 comments on “Bedside Crib – en sidosäng att ha bredvid vuxensängen de första månaderna

  1. Åh, var har du köpt sängmobilen eller vad den heter? Den är så söt! 🙂

  2. Den är från Jabadabado och köptes på Babyringen i Malmö:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.