Bloom in the park!

Var på en lunchträff med Börsdamerna idag och lyssnade på Titti Qvarnström från Bloom inte Park, som som är den första svenska kvinnliga köksmästare att vinna en Michelin stjärna! Har aldrig varit där själv, men känner att det är ett absolut måste att gå dit någon gång inom en snar framtid.

Titti är väldigt inspirerande. Gillar hennes inställning till livet, tydligen är hon uppvuxen i en akademikerfamilj, men valde att gå sin egen väg. Det hon verkligen gillar med sitt jobb är att hon vaknar varje dag med ett nytt blad framför sig, dvs hon kan vara kreativ när hon skaparna sina rätter, feedbacken är omedelbar och varje kväll när hon går hem så är projekten avslutade, så inget hänger över henne. Hon pratade väldigt mycket om att arbeta med det hon känner passion för. Det är inte alla som har det man brinner för som yrke! Grymt jobbat Titti!

Någon undrade när insekter kommer börja att serveras här i Sverige, tydligen är det något de redan serverar, framförallt är syrsor och gräshoppor en delikatess!

Screen Shot 2015-05-07 at 22.28.17
Bild tagen från Blom in the park’s hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.