Boots i bordeaux ett säkert kort i vinter

-Boots i bordeaux I samarbete med Rizzo

Har jag sagt att jag älskar bordeaux? Tycker det är så fint och vill ha massor av detaljer i denna fantastiska färg. De här skorna är ‘point on’ och är dessutom så moderna i sin utformning. Spetsig sko i mocka med taxklack och rundad häl. Så snygga. Det finns massor av outfits som jag vill bära skorna till. Den första blev den här.

Jag stylade skorna till ett par stuprörjeans och en lång kavaj med en vit skjorta och scarf. Valde att köra på en väska i burgundy för att fånga upp färgen i skorna. Det behöver man inte göra om man inte gillar att matcha.

Det hade även varit super-läckert att ha en klassisk kavaj med någon form av ruta alternativt en rutig pennkjol. Kommer även att ha skorna till vida raka byxor och ‘momfit jeans’. Jag har mer och mer gått ifrån att enbart köra de klassiska färgerna svart och brun på skor. Att addera lite färg på skorna gör verkligen att en outfit sticker ut. Som ni vet gillar jag klassiskt mode och inte för mycket trend. Genom att kombinera de här bootsen med neutrala färger såsom blått och vitt i övrigt upplevs outfiten ändå som stilren enligt min mening.

Dessa boots i bordeaux hittar ni här (klick).

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.