Boule & Barbecue i Malmö!

Vilken spontanträff vi styrde upp igår. Vi trotsade regnet och beslöt oss för att träffas i Pildamsparken för att grilla och spela boule. Det finns säkert 10-12 st boulebanor där och det var inte fullsmockat igår:-)Det var många ketchup- och senapsflaskor på bordet då vi inte synkat så bra:-)

Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparkenBoule och barbecue malmö pildamsparken

Det var en hetsig stämning när bouletävlingen drog igång. Aleks och jag var i ett lag och började spela mot Thess och CJ. Det var en oerhört tuff match, men tillslut förlorade vi då vi beslöt oss för att (trots att vi hade vunnit redan med 1 poäng) chansa för att ta in fler poäng genom att bomba bort motståndarnas klot. Det gick tyvärr inte vår väg:-) Calle och Thessan vann alltså!

Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken

Jag uppfann något som kom att kallas svanen. Man gungar upp och ner tre gånger för att sedan rulla in klotet precis bredvid den lilla bollen.

Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken

Boule och barbecue malmö pildamsparken

Bild ovan lånad från Thessan.

Matchen fortsatte in på sena kvällen… Jag och Aleks hade bra sittplats.

boule malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken Patrik hade en egen syn på när det var lämpligt att mäta avståndet mellan kloten, vilket styrde upp en dramatiskt stämning hos publiken:-)

Boule och barbecue malmö pildamsparken Aleks tog det lugnt.

Boule och barbecue malmö pildamsparken Boule och barbecue malmö pildamsparken

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.