Brides night out!

Fredagen fortsatte med middag på Mielzynski, vilket är en av de bättre vinrestaurangerna i Warszawa. Vi fick restaurangen tipsad av en bekant med mycket bra kunskap om det polska nattlivet. Restaurangen ligger inne på en gård med massor av små restauranger runt omkring. Inne i restaurangen fanns en avdelning likt ett lager där vinerna var staplade ända upp i taket. Mest chockade var vi över hur billigt det var. Nadia blev så exalterad att hon började beställa in massor av vin bara för sakens skull… vi stoppade henne 😉

IMG_6940

IMG_6942 IMG_3097 IMG_6980 IMG_6992 IMG_6974
IMG_6996 IMG_6998 IMG_7010 IMG_7015 IMG_6977 IMG_7002

Inne på restaurangen utsatte vi Anna för en lite tuffare uppgift (vi hade totalt förberett 11 utmaningar och 2 stående utmaningar som skulle genomföras löpande på order). Den här utmaningen gick ut på att Anna skulle gå fram till valfri person och utropa “Oh my god! is it really you? Can I please get your autograph?”. Anna blev förtvivlad och började leta efter kändisliknande personer. Den enda hon hittade var en kille med en lång toffs som hon fick för sig liknade Antonio Banderas (hmm). Det slutade dock med att jag och Nadia fick utföra uppgiften åt Anna. Stackars Antonio förstod ingenting när vi störtade fram till honom och bad om hans autograf samtidigt som bilderna smattrade. Han blev så chockad att vi inte ens fick någon autograf! haha … kanske hade varit bättre om Anna hade samlat mod och gjort det själv!:-)

IMG_7027

Kvällen bar vidare till karaokebaren Zielonages där vi tänkte att Anna skulle sjunga (med oss som backup i värsta fall), men när vi kom fram var det som att vi anlänt på en audition. Alla som gick upp på scen sjöng som om de vore färdiga artister (!!) vi kände att det kanske inte vore så lämpligt att tre tondöva tjejer ställde sig på scen och förgiftade ljudet, så vi hoppade över momentet:-) Däremot var det en bar med riktigt bra stämning!

IMG_3096

Kvällen avslutades med massor av dans på Enklawa. Det var väldigt varierad ålder (både yngre och äldre), vilket var positivt. Är överraskad över hur bra musik de spelade. Låt efter låt var fantastiskt bra. Extra bra blev det eftersom de hade en  saxofonist som spelade med låtarna. Måste säga att jag har ett mycket bra intryck av Warszawa! Riktigt trevliga människor, bra priser och fantastisk musik! Kan verkligen rekommenderas för en möhippa/svensexa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.