CPH Fashion Week- Outfit med röda accessoarer

– Outfit med röda accessoarer –

Det har säkert inte undgått någon som följer mig på instagram att vi var iväg på CPH Fashion Week i torsdags och fredags:-) Jag försökte uppdatera med stories så mycket jag kunde! Nu tänkte jag dela med mig av lite bilder på min dagsoutfit. Vi passade på att knäppa av några outfitsbilder innan vi begav oss till den första modeshowen. Jag hann verkligen inte planera mina outfits. Packade bokstavligen in till 15 minuter innan vi åkte med tåget samma dag. Tillslut tryckte jag bar ner några outfits så att packningen blev så stor att det såg ut som att jag skulle vara borta i en vecka! Har haft fullt upp non-stop sen vi kom hem från Kroatien, med Nicos 2 årskalas och Aleks 32 årskalas. Så det fick bli en skjortklänning i repris, men med lite härliga röda accessoarer.

Planen var att hinna med både CIFF och modeshower samma dag, men vi insåg ganska snabbt att det inte skulle funka så vi planerade om lite. Vi ville ju gärna sitta ner och käka lunch också:-) Mer om Fashion Week i kommande inlägg!

 

Foto: Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.