Hårborttagning med laser!

I samarbete med Wiberkliniken

Thessan kom för ett tag sen med en utomordentlig idé, nämligen att bli kvitt mer hårväxten under armarna. Det var en kollega till henne som tipsade om detta. Jag nappade direkt, för visst är det tidsödande att behöva raka sig under armarna varje dag. Framförallt ogillar jag (och säkerligen många med mig) den stickiga utväxten. Tänkt att få slippa det?

IMG_6244

Thessan motiverade mig till att göra slag i saken och begav oss till Wibergkliniken. Vi bokade först ett kostnadsfritt konsultationsmöte med ägaren Jasmina. På konsultationen förklarade Jasmina hur behandlingen fungerar. Då det var första gången för oss att testa laserbehandling gällande permanent hårborttagning, var det såklart lite pirrigt. Hur många behandlingar man behöver är individuellt. Detta då man måste behandla alla hårsäckar och de har ju olika utväxtfaser. De flesta brukar dock vara hårfria mellan 6-9 ggr. Nu börjar vi båda med armhålorna, men det hade varit önskvärt att bli av med håret på benen med.

Tips: Jasmina erbjuder just nu 500kr i rabatt oavsett behandling. Se behandlingar här. Detta innebär att den första behandlingen nästintill blir gratis (om ni väljer samma som oss). Jasmina behandlar både män och kvinnor som har oönskad hårväxt.

IMG_6243

Själva behandlingen går ut på att man skickar energi-impulser genom hudytan via ett ett munstycke som värmer upp och dödar de underliggande hårsäckarna. Huden tar inte skada och det går även att behandla solbränd och mörk hud.

IMG_6275

Behandlingen gjorde inte alls ont. Vid några tillfällen kändes det lite varmt och stack till lite, men det som både jag och Thessan reagerade på var den underliga känsla som uppkom av att någon berörde ens armhåla. Inte så vanligt att någon gör det:-)  Sammantaget var behandlingen smärtfri och var klar på ca 3 minuter. Man ska räkna med 15 minuter per tillfälle då det krävs att man är nyrakad när man utför behandlingen. En gel smetas sedan ut över området och sedan börjar laserbehandlingen.

IMG_6288

Självklart har jag stora förväntningar och är riktigt nyfiken på resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.