Hudföryngring med IPL & fraktionerad laser hos Studio Sofie

Hej vänner,

Har precis varit hos Studio Sofie för en IPL och Fraxbehandling. För er som inte känner till behandlingen så är det en behandling som verkar hudföryngrande utan några kirurgiska ingrepp. Det finns olika områden som man kan behandla och det pratar man om vid en konsultation, men tex så arbetar den mot ytliga blodkärl och rodnad, den ger huden lyster samt förminskar porer.  Vi kombinerade den med fraxlaser som jobbar på att släta ut linjer, tex som acneärr, kråksparkar, nasolabiala veck och ger en bättre struktur i huden.

Studio Sofie använder Nordlys som är den bästa på marknaden för de här behandlingarna, vilket jag gillar. Det är verkligen rätt säsong att göra dessa behandlingar nu då man inte ska vara solbränd när man gör behandlingen.

 

Tycker även att de nya lokalerna är helt fantastiska. Studio Sofie flyttade relativt nyligen till nya lokaler i Lomma. Det är en härlig känsla att komma in i denna harmoniska miljö och jag som gillar inredning tycker att miljön omkring är så viktig för hela intrycket. Bra jobb där:-)

Ha en fin dag alla!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.