Hungrig.se – Beställ restaurangmat direkt via nätet!

Jag har hittat en riktigt grym sajt som är perfekt när man helt enkelt inte orkar/ hinner laga mat själv, men samtidigt inte har lust att sätta sig ute på en restaurang. På sajten, som heter Hungrig.se, kan man beställa hämtmat från nästintill samtliga restauranger i Malmö! Över 150 restauranger har anslutit sig och det blir bara fler! Detta är helt klart det nya sättet att beställa mat (och som då inte enbart är pizza). Jag blev helt lyrisk, för dels är det ju en inspirationskälla till var man kan äta lunch eller middag när man har idétorka, men även då man snabbt och smidigt vill beställa mat utan att behöva leta upp telefonnummer etc. Det går att beställa med både avhämtning och hemkörning.

Hungrig.se

Aleks och jag var sjukt sugna på sushi från Chill Out Sushi och bestämde oss för att beställa via hungrig.se appen med hemkörning. Riktigt smidigt var det! Man kryssar i menyn det man vill beställa, väljer hemkörning och tid för leverans. Sedan betalar man direkt via appen. En bekräftelse skickas och så var det klart! Maten kom på utsatt tid. Hur nice är inte det? Att få restaurangmat levererad till dörren? Kan starkt rekommendera er att testa:-)

Hemkörning via hungrig.se, Chill Out Sushi Hemkörning via hungrig.se, Chill Out Sushi Hemkörning via hungrig.se, Chill Out Sushi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.