Jakten på bröllopsklänningar har börjat!

Med knappt 1,5 månad kvar till det första av fem bröllop i sommar är det hög tid att hitta sig en klänning! Färgval har varit öppet för förslag, men bruden i bröllop nummer ett har ändå en önskan om att färgen är rosa. Har under flera flera timmar scannat av nätet för att hitta fina aftonklänningar till ett vettigt pris. Jag hittade HUR MÅNGA SOM HELST, tills jag insåg att det med största sannolikhet var blufföretag från Kina. Mycket tråkigt. Skulle precis köpa några av mina drömklänningar då jag började läsa recensioner. Inget roig läsning. Samtliga recensioner mer eller mindre sa att klänningarna inte är samma kvalitet, utseende eller färg som på bilderna på hemsidan. Flertalet av missnöjda kunder menade att de fick fel storlek och till råga på allt extremt var det svårt att returnera och få tillbaka pengar för sådant som skickats… ! Så tillbaka på ruta ett började jag scanna av butikerna i Malmö istället och har redan hittat några riktigt fina klänningar som jag funderar på att köpa!

Klänningen på bilden hade jag på ett bröllop som jag var på i Abu Dhabi förra året på Ritz Carlton (vilket för övrigt var ett helt underbart hotell).

DSC_0837 DSC_0881 DSC_0917DSC_0001
DSC_0005DSC_0017Skärmklipp 2015-04-04 18.16.25DSC_0039 DSC_0044 DSC_0046 DSC_0117 DSC_0312

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.