Jumpsuit för flera tillfällen!

Jag har nästan aldrig burit jumpsuit då min överkropp alltid varit för lång (!). Nu när jag “gått upp en till två storlekar” i och med två graviditeter hittar jag fler som passar:-) Detta är ett riktigt snygg och användbart plagg. På semestern använde jag den flitigt, men jag kommer även att ha den nu på sensommaren när jag är ute på dagarna eller kvällarna. Dessutom är det ett riktigt snyggt “hemmplagg” om man vill vara lite fin hemma. Känner att jag allt för ofta inte använder snygga plagg när jag är hemma, vilket är tråkigt. Det ska bli ändring på detta.

I Cannes stylade jag denna jumpsuit med rivierahatten som jag tyckte passade perfekt.

Jumpsuit (299 kr), Skor, liknande style (1155 kr)Scarf, liknande style (449 kr)Väska, 324 €, Armband, Hermés, Hatt; från boutique i Cannes

Ikväll ska jag ut och träffa tjejerna. Vi börjar med en drink och sedan är det middag som gäller. Tycker det är viktigt att man gör saker med sina vänner även om man har barn. Tänk vilken lyx vi har i Sverige att få vara hemma med våra bebisar så länge som vi kan. I de flesta andra länder är det ca 2 till 3 månader som är det vanligaste. Tänk att lämna ifrån sin lilla bebis när den enbart är 3 månader! Jag hade aldrig klarat av det! Det innebär att mamman ofta får gå hemma utan inkomst. Vi har det bra i Sverige gällande den biten.

Ikväll får alltså Aleks ta hand om barnen. Det är såklart lite utmanande att ha två barn själv, men det är mycket enklare än att resa med två barn:-) Kan faktiskt så här i efterhand inte rekommendera någon att resa med två små barn under två år på det sättet vi gjorde. Mer om våra resor kommer snart.

Foto Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.