Kanonerbjudande i inlägget: Tavelvägg med snygga posters & ramar

-I samarbete med Poster Store

Har fixat en rabattkod till alla er som vill ha nya tavlor där hemma! Scrolla ner och läs:-)

Vi har ju ganska nyligen målat väggarna i vårt TV-rum gråa. I samband med det så var det dags att göra en ny tavelvägg. Hittade in till Poster Store som har både snygga posters och ramar till ett bra pris. Jag tycker det är så snygg att ha tavlor ovanför soffan. Funderade på om vi skulle ha något annat först, typ hyllor, men kände att det inte är så smart att ha något som barnen kan få för sig att dra ner och få i huvudet:-) Stod och velade mellan om jag skulle ha två stora tavlor eller några stycken i olika storlekar och landade i detta.  Valde att ha samtliga tavlor i svartvitt förutom en tavla som fick bli en Eye Catcher. Riktigt prisvärda ramar i olika utföranden hittar ni också på Poster Store. Är så nöjd med resultatet.

Det bästa är att jag kan just nu kan jag erbjuda er alla en rabattkod om 30% på alla posters (förutom selection). Använd rabattkoden lindaz30. Koden gäller i sju dagar, dvs tom den 13 januari 2019.

Det vi insåg med våran förra tavelvägg är att om man sätter alla tavlor helt i linje med varandra syns det direkt om någon tavla är lite sned, så den här gången satte vi upp dem oregelbundet. Jag planerade alla motiv, både plats och storlek, hemma på sängen innan jag beställde hem allt. Måttade upp hur stor yta av väggen som jag ville ha tavlor och planerade utifrån det.

Missa inte att använda rabattkoden om 30 % på posters. Använd rabattkoden lindaz30. Koden gäller i sju dagar, dvs tom den 13 januari 2019.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.