Kappa i vintervädret

Nu börjar det bli riktigt kallt och kanske dags att byta till en varmare jacka. Jag har dock haft ganska svårt att hitta en snygg vinterjacka. Det jag letar efter är en riktigt varm jacka som går ner till knäna ca (lång parka), men som dessutom är feminin. Har letat febrilt, men inte hittat det jag letar efter. Nu är ju säsongen snart slut så jag kanske får ha min befintliga Canada Goose jacka i år med.

Har förresten färgat håret. Detta är tydligen så nära min naturliga färg som möjligt, dvs mörkblont (känns som brunt för mig, men frisören har färgat med mörkblond färg har hon konstaterat). Har färgat mitt hår så många år att jag knappt vet vad jag har för hårfärg:-) Mitt hår var solblekt i topparna tidigare. Jag färgade enbart utväxten, men nu var det alltså dags för en förändring och en “vinterfärg”. Känns ganska mörkt, men man vänjer sig.

coat, kappa, filippa K, business wear, business attire, affärsmode kvinnor-3

Outfit:
Kappa & Handskar: Filippa K
Halsduk: Zara
Väska: Mulberry
Skor: Loake
Mössa: Natures Collecions, går att köpa via Illum Bolighus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.