Kontoret på plats!

Äntligen har vårt skrivbord anlänt! Jag och Aleks var ute och skulle hämta det idag, men det blev lite strassel, så Mio levererade det hem istället. Vi passade på att svänga förbi XXXLutz, eftersom jag hittat en jättefin kontorsstol där. Nu ska jag bara fixa en ny skrivbordslampa. Eftersom min kära vän Dajana äger lampaffären Lysia, som ligger en bit utanför Malmö, kommer det bli en visit dit. Hennes butik är riktigt stor, vad du än behöver så kan du hitta det där!

Tänkte även att fixa en tavelvägg ovanför skärmen, så det är ytterligare ett litet inredningsprojekt som är på vänt.

IMG_5023IMG_5013 IMG_5019
Asken är från Zara Home.
IMG_2487
Min nya fina jordglob från Laura Ashley blev tyvärr helt för stor för att stå på skrivbordet… vet inte var jag ska ställa den nu! Känner att lösningen får komma när jag och Aleks köper ett större boende tillsammans någon gång i framtiden:-)IMG_5026
Tulpanerna har blommat ut redan. Det är så fint med tulpaner måste jag säga. En del av mina vänner, bl.a. Louise köper nya tulpaner varje vecka, kanske borde införa det med. Bidrar verkligen till den mysiga och trevliga hemmamiljön. IMG_4991 IMG_5003 IMG_4987

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.