Laserbehandling Wibergkliniken!

I samarbete med Wiberkliniken

Nu har jag varit på min andra laserbehandling för permanent hårborttagning under armarna på Wibergkliniken. Vilket resultat det har gett efter bara en behandling!

Är så nöjd! Har ganska mörka hår under armarna, men redan efter första behandlingen märkte jag en minskad hårväxt! Dagarna direkt efter behandlingen växte det ut ut ganska snabbt igen, vilket jag rakade bort, men efter det har det alltså inte växt ut lika mycket som tidigare. Är så himla glad över att snart få slippa denna oönskade hårutväxt! Normalt sett behövs det ca 6-8 behandlingar för att bli hårfri, men det är såklart individuellt. Läs mitt inlägg som mer utförligt beskriver processen här.

IMG_4254 IMG_4267

Thessan och jag har gått tillsammans och träffat Jasmina som äger kliniken och vi upplever minskad hårutväxt redan efter en behandling. Själva känslan av behandlingen upplever vi båda på ett liknande sett. Det gör inte ont, men det brände till lite vid några tillfällen. Första gången upplevde vi bara att det kändes underligt att någon berörde våra armhålor:-) Behandlingen går mycket snabbt, enbart 1,5 minut per armhåla.

Resultatet är så påtagligt att jag redan påbörjat behandling av benen. Mer om detta senare.

IMG_4259

Just nu har Wibergkliniken ett mycket bra erbjudande där man får 500 kr rabatt vid första behandlingen (oavsett behandling). Bra julklapp om inget annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.