Stockholmshänget fortsätter…

Det blev en riktig “tjockissöndag”, med stor frukost på hotellet efterföljt av brunch på Café Sirap. Vi mötte upp JL och Hugo och slog alla till ordentligt och beställde pannkakor med olika topping. För mig blev det choklad, banan, blåbär och glass. Mmmmmm.

IMG_4057

Det blev lite window shopping efter det. Jag har hittat min nästa Tory Burch väska som nu är placerad i min “wish list”. Det är en perfekt kameraväska! Hittade även en riktigt fin kappa från J Lindeberg, även den placerad in the “wish list”. Aleks köpte en slips och näsduk från John Henric … ovanligt:-) Vi avslutade storslaget med en riktigt bra burgare på Phils burger. Det var nog en av de saftigaste burgarna jag någonsin ätit.

IMG_4065

IMG_4082

Nja… det var ju inte riktigt slut där, för sen köpte jag och Aleks godis inför myskvällen med House of Cards!

 

 

2 comments on “Stockholmshänget fortsätter…

  1. Åååh vilken mysig dag!! Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.