Massor av energi!

Äntligen måndag! Måste säga att jag tycker det är riktigt kul att vara tillbaka på jobbet igen. Känns som att man får möjlighet att fokusera och utföra arbetsuppgifter effektivt. Jag älskar effektivitet. Det jag inte riktigt har fått ihop ännu är hur jag ska hinna med allt jag vill göra och åstadkomma. Har sååå många planer och idéer på saker som jag vill genomföra.

Kommer att testa lite olika sätt och se vad som funkar. Prioritera säger en del, men jag vill ju inte plocka bort något. Min plan är att testa att gå upp kl 06.00 för att kicka igång dagen med att redigera bilder och skriva inlägg till blogg och instagram. Barnen brukar vakna mellan 06.30 och 07.30 så det kanske kan funka:-) Hur motiverande hade det inte varit om man redan på morgonkvisten uppdaterat sociala medier? Det kommer med största sannolikhet bidra till en bra start på dagen och massor av effektivitet väl inne på kontoret.

Lunchrasterna får även de användas flitigt för att kunna komma hem och umgås med familjen i rimlig tid. På kvällarna när barnen har somnat så är jag oftast för trött. Dessutom är det ju annat man ska hinna med hemma/på kvällarna; inredningsprojekt, trädgård, plocka undan, träna, umgås med vänner mm.

Livspusslet… hur får man ihop det med allt man vill göra? Önskar jag kunde klona mig! Just nu är jag så taggad för att komma igång med alla mina planer och projekt på jobbet! Hoppas att jag kan sprida lite positivitet.

Ha en fin dag!

Byxor; Malene Birger, Tröja; MangoSkor; Billi Bi, Scarf; MQ, Väska; YSL, Ring; & Other Stories

Foto: Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.