Mauritius – Segelflygplan

På det senare hotellet vi bodde på kunde man flyga segelflygplan. Detta hade vi aldrig testat innan så vi passade på när det var så tillgängligt. Det var inte hotellet som tillhandahöll tjänsten, utan det var i vårt fall  www.islandwingsmauritius.com. De flög in till lyxhotellen för att se om gästerna ville flyga, sedan åkte de till nästa hotell.

Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-3 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-5 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-2 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-4 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane

Det kunde max sitta två personer i varje flygplan, så jag och Aleks fick flyga i varsitt. Det var riktigt härligt. Man kunde se över hela ön:-)

Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-10 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-9 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-8 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-12 Mauritius, fly mauritius, flygplan, segelflygplan, small plane-11Det fläktade riktigt bra där uppe, men det roligaste var nog start och landning. Tycket det var ganska spännande och funderade vid tidpunkten om man inte skulle kolla upp vad som krävs för att ta flygcertifikat för ett mindre plan. Det har dock inte hänt nåt mer på den fronten:-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.