Middag på Plockepinn

Hela dagen har flugit iväg. Jag och Aleks åt först en jättemysig frukost tillsammans, innan han skulle iväg och döma (han dömer basket på elitnivå på fritiden). Jag passade då på att fortsätta med min målplanering 2015 (jag sätter alltid upp mål för året, men även på lite längre sikt). Sen kom min kära mamma på besök, innan jag var tvungen att göra mig iordning för kvällen.

Middag blev det på plockepinn. De har underbart goda tapas. För mig blev det fyra rätter som räckte väl.

Löjrom – Kalixrom på smörstekt toast med crème fraîche & rödlök
Pilgrim – halstrad med pumpapuré, chorizo, smör & krutonger
Crotin de Chavignol – gratinerad getost på toast med honung & valnöt
Oxfilé – grillad skånsk oxfilé med chili, vårlök & sesam

 

IMG_1046

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.