Nytt projekt har sjösatts i hemmet!

Idag har Aleks och jag startat ett litet hemmaprojekt och börjat organisera alla lådor och skåp i köket. Tanken är att skifta ut allt vi inte använder och sådant som vi inte längre gillar för att ta in lite nya trevliga köksprylar. Det hela tog längre än vi tänk oss och då har vi inte ens åtgärdat de brister vi funnit i vårt kök (!!) Nu är jag helt slut och känner att jag egentligen bör vila lite mer än jag gör, med tanke på att jag födde lille Adrian bara för en vecka sedan. Jag blir bara så rastlös av att inte göra något.

Ikväll kommer Steffi, Yosef, Anna och Amayas över på mys. Får se om vi tänder en brasa. Dock behöver vi hitta ett eldställ, då vi måste rensa ut askan. Aleks har eldat på rejält hela 2018 🙂 Tips om snygga eldställ välkomnas! 

2 comments on “Nytt projekt har sjösatts i hemmet!

  1. Åsa morin norman

    11/04/2018 at 08:18 Reply

    Åh! har han kommit eran nya lille kille, Grattis!! Så fint hem ni ser ut att ha. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.