Outfit den första tiden efter graviditet

Nu har det gått 6 veckor ganska exakt sedan Adrian föddes och jag känner mig fortfarande gravid i kroppen. Försökte få på mig ett par shorts som jag skaffade förra sommaren, men icke! Går knappt över knäa. Det som är positivt är att jag faktiskt måste ha kommit i form sedan graviditeten med Nicolas, eftersom jag kunde ha de shortsen förra sommaren:-)

Jag fortsätter därav leta plagg i garderoben som smickrar denna kropp så gott det går. Något som funkar för mig är att utgå från high waist, vare sig det är shorts eller byxor och kombinera det en topp (med ett amningslinne under) och en skjorta, kavaj eller kofta. Byxorna är ett par kostymbyxor med hög midja och som slutar ovanför anklarna. Ger en somrig känsla.

Något som är ganska trendigt till vardags just nu är att ha en öppen skjorta med en topp under. Skjortan jag har på mig är rak i modellen och i bomull. Har man sedan ett par byxor eller shorts med high waist är det snyggt att stoppa ner toppen och markera midjan. Det gör att den smalaste punkten kommer i fokus istället för magen (!)

Min outfit:
Byxor, Zara (liknande här, här, här)
Topp, Lindex (liknande)
Skor, Cobler (liknande här från Woden, här från Gant) Gant har 25% rabatt just nu!
Skjorta, HM (liknande)
Väska, Mulberry
Solglasögon, Nividas

Foto av Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.